Het huis van Moreau valt op door de gepassioneerde en gedreven ambities van de eigenaar Arnaud Moreau.

Arnaud is een ex ICT-er die na het overlijden van zijn vader voelde dat hij het bedrijf door moest zetten. Inmiddels is hij helemaal gegrepen door het prachtige product wat hij maakt. Als eerbetoon aan zijn vader heeft hij de Odyssee geproduceerd. Zijn liefde voor Ierland komt tot uiting in zijn eigen samengestelde Erynn champagne.

Al drie generaties lang is de Moreau familie betrokken bij de druiventeelt en het ontwikkelen van Champagne wijnen. De wijngaard, gelegen op de Montagne de Reims, is volledig geclassificeerd 100% Grand Cru, de hoogste eer onder de champagne wijngaarden. In de wijnen proef je de fruitigheid van de druiven en het unieke karakter van de regio.

De champagnes van Moreau werden bij een onafhankelijke proeverij gekozen door de directeuren van Cartier. Het bekende Franse juweliershuis. Hij is in 2016 gestopt met pesticiden te gebruiken. Dit sluit natuurlijk geweldig aan bij onze kernwaarde. Moreau richt zich heel erg op het maken van champagnes voor verschillende gelegenheden. Een champagne voor feesten, aan tafel, als geschenk en nog meer..