Wij zijn Loed, Daan, Chiel en Joost. Vier broers uit een gezin uit de Achterhoek met een passie voor Champagne. Hoe deze passie is ontstaan?

Tijdens een trip naar de Champagnestreek kwamen wij in contact met champagneproducent Cyril Bonnet van Champagnehuis Bonnet-Ponson. Cyril stak ons ongelooflijk aan met zijn enthousiasme voor Champagne produceren en het werd al snel duidelijk dat hij zijn Champagne nét iets anders produceert dan de meeste Champagnehuizen.

Hij doet dit op een biologische en volledig organische manier en naast dat je dat proeft heeft het een enorm positieve impact op het milieu! 

Bij ons is er thuis altijd op gehamerd dat je zorgvuldig moet omgaan met de wereld om je heen en wij vonden het daarom erg mooi om te zien dat er Champagne producenten zijn die met oog voor de wereld champagne produceren.

 

 

 

 

 

Door dit bezoek aan de Champagnestreek zijn wij geïnspireerd geraakt om in 2019 ons bedrijf op te zetten. We hebben verder gezocht naar andere huizen die op eenzelfde manier hun champagnes maken en hebben er nu drie geselecteerd. Het is onder veel jongeren niet gebruikelijk om champagne te drinken en dat vinden we niet goed. Daar willen we wat aan veranderen.

Dit hebben we gedaan door te kijken naar huizen die passen bij onze kernwaarden.

Exclusief: Omdat wij werken met kleine, lokale Champagnehuizen, zijn wij de enige plek in Nederland waar je hun Champagne kan kopen. Veel van onze champagnes kun je nergens anders krijgen in Nederland.

Duurzaam: Wij kunnen met trots zeggen dat alle Champagnes in ons assortiment op een volledig biologische en duurzame wijze worden geproduceerd. In verpakkingen, transport denken we steeds na om het zo duurzaam mogelijk te doen.

Persoonlijk: Wij willen ervoor zorgen dat iedereen die onze website bezoekt het gevoel krijgt dat we er voor ze zijn. Als je bij ons een fles Champagne bestelt is deze altijd voorzien van een persoonlijke touch en als je meer wilt weten over onze Champagnes kun je altijd bij ons terecht.